Jubileum-expo AFC68 Den Bosch

Evenementen Stuur commentaar »

AFC68 uit ’s-Hertogenbosch viert dit jaar haar jubileum met twee exposities waarvan de grootste wordt gehouden in drie zalen van het monumentale Kruithuis.
Daar is voldoende ruimte om maar liefst zo’n 150 foto’s te tonen die stuk voor stuk bijzonder zijn. Foto’s die een verhaal vertellen of om een of andere reden de toeschouwer boeien. Foto’s die onderdeel zijn van een serie en daardoor een sterker beeld vormen. Foto’s die technisch heel knap gemanipuleerd zijn. Foto’s die spelen met licht of kleur. Foto’s die de bezoeker zullen inspireren.
Tijdens de expositie zullen leden van AFC68 aanwezig zijn en desgewenst toelichting geven of met u in discussie gaan over het getoonde werk.
Locatie: Kruithuis, Citadellaan 7 te ’s-Hertogenbosch
Van 17 november tot en met 2 december 2018
Openingstijden: woensdag tot en met zondag, van 12.00 tot 17.00 uur
Toegang tot het Kruithuis: € 3,50 waarmee tevens toegang tot het monumentale pand en nog andere exposities.
Er worden (in samenwerking met bevriende fotogroep Foto Gamma uit Leuven, België) ca. 150 werken getoond.
Voor meer informatie: www.fotoclubdenbosch.nl

En dan nog een leuke tip:
Van 17 november t/m 9 december is in ’s-Hertogenbosch (op loopafstand van EXPOSURES AFC68-2018) ook de “World Press Photo Exhibition” te zien

Fotoexpositie bij Foto21 Bredevoort

Evenementen Stuur commentaar »

De leden van het Oostgelders Fotografen Collectief zijn uitgedaagd werk te maken voor de eindejaar expositie bij Foto21 in Bredevoort. Het thema is ‘Tijd’. Bijna alle fotografen hebben hiervoor nieuw werk gemaakt, een enkeling heeft z’n toevlucht genomen tot al bestaand werk omdat dit voor de betreffende fotograaf zo naadloos past bij zijn/haar associaties met tijd.

De expositie wordt zondag 11 november geopend ’s middags om 15 uur door Jan Jenniskens.

De fotografen zijn: Grietje Bouman, Bettina Hogeweg, Gerrit Korn, Gerjo te Linde, Laura de Morree, Wim Peters, Ellen Sessink, Peter van Tuijl, Ton van Vroonhoven en Dinie Wikkerink.

In => de bijgaande nieuwsbrief meer informatie over deze expositie en over de fotografen.

Afdeling Twente exposeert in Te Lintelo

Evenementen Stuur commentaar »

Gedurende de hele zomer houdt de afdeling Twente van de Fotobond een afdelings-expositie in Galerie Te Lintelo in Haaksbergen. Wellicht interessant wanneer je toevallig in de zomermaanden een korte of langere vakantie in Twente doorbrengt!

Expo foto's en schilderijen: Molenhoek 2/3 juni 2018

Evenementen Stuur commentaar »

Aan de Kuilseweg 26 in Molenhoek exposeren 6 kunstenaars, waaronder fotografe Joyce van Panhuis-Maas met diverse foto’s en andere kunstvoorwerpen. De expo vindt plaats op 2 en 3 juni a.s. van 13.00 - 20.00 uur.

De exposanten zijn:
Oei Wildschut - schilderijen en tekeningen
Jan Verhees - bronzen en schilserijen
Joyce van Panhuis-Maas - foto’s
Marc de Roeper- sieraden
Thea Bonnecroy - beelden in steen
Marc Deeleman - beelden in cortenstaal

Er is een catering met voor zessen tapas, en na zessen een warm hapje. Muziek JFK’s uit Den Haag.
Welkom

Laatste nieuws - 20 mei 2018
Door omstandigheden is Joyce van Panhuis-Maas verhinderd om deel te nemen aan deze expo. Als je dus voor de foto’s wilde gaan, ga je voor niets. Overigens blijf je van harte welkom.

Expositie Ton Wieland

Evenementen Stuur commentaar »

Beste fotovrienden,

Graag nodigen we jullie uit voor de fototentoonstelling van Ton Wieland. Ton is jaren lid geweest van fotoclub Nijmegen en hij is vorig jaar november overleden.
Om hem te gedenken hebben we een overzichtstentoonstelling georganiseerd.

Jullie zijn van harte welkom!

Jan Pieter Leupen en Jos Wehrens

Expo FC Nijmegen: 7/8 april in Persingen.

Evenementen Stuur commentaar »

Op zaterdag 7 en zondag 8 april exposeert Fotoclub Nijmegen in zwart/wit. Dat doen ze in het kerkje van Persingen. De expositie is beide dagen toegankelijk van 11.00 tot 17.00 uur. Ieder is van harte welkom!

Expo van Fotogroep Anders, Wageningen

Evenementen Stuur commentaar »

Fotogroep Anders bestaat 35 jaar en viert dit met een expositie van de 5 leden in Verpleeghuis Rumah Kita, Plein 15 Augustus 1, 6708 AL Wageningen. Deze expo is toegankelijk van 30 september tot 15 december a.s.

Sedert 2010 laat Fotogroep Anders in huize Rumah Kita, haar jaarexpositie zien, in het laatste kwartaal van het jaar tot medio december. In dit zevende lustrum is het thema: “Van Boven naar Beneden".

Ieder van de 5 fotografen geeft zijn eigen beleving daarvan weer in het te exposeren werk. Dat levert ook voor elkaar verassend, gevarieerd en creatief werk op. Ook dit jaar hangt een gedeelte van de expositie in de gang naar de KSW-Units. (Gangzijde rechts bij binnenkomst, langs het restaurant).

Expositie van FC De Positieven: 13 en 14 mei

Evenementen Stuur commentaar »

Fotoclub “De Positieven” exposeert in het weekend van 13 en 14 mei in de Lèghe Polder, Schoolstraat 16 Beuningen.
De officiële opening zal plaatsvinden op zaterdag 13 mei om 10.30 uur door wethouder P. de Klein.

Fotoclub “de Positieven” bestaat uit 11 enthousiaste leden, die eenmaal per maand bijeen komen en onder leiding eigen werk bespreken. “We proberen op een gezellige en ongedwongen manier elkaar te inspireren om zo het beste uit ons zelf te halen", zo geven zij aan.

De foto’s worden op een professionele wijze gepresenteerd en laten een verscheidenheid aan onderwerpen zien. Elke deelnemer heeft zijn of haar beste foto’s geselecteerd en wil die mooie beelden graag met je delen. De leden zijn graag bereid een toelichting te geven op het werk tijdens deze expositie.

Openingstijden: zaterdag 13 mei van 10.30 - 17.00 uur en zondag 14 mei van 11.00 -17.00 uur.
Je bent van harte welkom.

Contact / Help. This collection ©2018 by Jan Kolner. blogging tool / blog hosting / Francois.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.