Dickens Festijn in Druten + fotowedstrijd

Berichten Stuur commentaar »

Dit jaar organiseert Stichting Dickens Druten voor het eerst een fotowedstrijd voor vrijetijdsfotografen. Graag maken wij u hier als fotoclub op attent. => In de bijlage vindt u hierover alle informatie.

Lees ook de publicatie van De Gelderlander van afgelopen dinsdag 6 november.
https://www.gelderlander.nl/druten/prijs-voor-mooiste-dickensfoto-meeste-foto-s-zien-we-nooit-dat-is-jammer-ze-verdienen-een-podium~a4d19e72/

Wij nodigen uw leden van harte uit om deel te nemen aan onze fotowedstrijd.
Voor eventuele vragen en/of meer informatie kunt u mij bereiken via onderstaande contactgegevens.

Hartelijke groeten,
Ruben Schiks
Bestuurslid media & straattheater Stichting Dickens Druten
Tel. 06 55 87 11 18
media@dickensdruten.nl

Foto21 Bredevoort: Nieuws 2018-05

Berichten Stuur commentaar »

Er is weer een nieuwsbrief van Foto21.
Je leest deze => in bijgaande folder.

Landelijk mentoraat van de Fotobond

Berichten Stuur commentaar »

De Fotobond organiseert weer een landelijk mentoraat voor de leden. Om aan dit landelijk mentoraat te kunnen deelnemen, moet men werk inzenden voor ballotage, waarbij het werk op een aantal inhoudelijke kwaliteitscriteria wordt beoordeeld. Toetreding tot het landelijk mentoraat geschiedt na een positieve beoordeling.

In => de bijlage lees je er alles over.
Wel snel aanmelden: de aanmelding sluit op 1 juni a.s.!

Fotografencafé 'Splendor': 1 juni 2018 om 17.30 uur

Berichten Stuur commentaar »

Op 1 juni a.s. vindt het eerste fotografencafé in Nijmegen plaats in de voormalige Splendorfabriek aan de Gorterplaats 2 in Nijmegen. Dit fotografencafé Splendor is een gezamenlijke activiteit van de Dupho (beroepsorganisatie van professionele fotografen) en de Afdeling Gelderland-Zuid van de Fotobond.

Wij nodigen u uit hiervoor een portfolio in te sturen die door een drietal ervaren professionals wordt besproken. In => de bijlage leest u de te volgen procedure.

Het fotografencafé wordt voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd (voor eigen rekening) in het naastgelegen café De Splendor Kantine. Maar ook alleen voor de portfoliobespreking bent u van harte welkom. De maaltijd start om 17.30 uur en de portfoliobespreking om 20.00 uur (entrée vanaf 19.30 uur).

In verband met de organisatie horen wij graag van tevoren of u wilt komen en of u wilt mee-eten. Wij verzoeken u dit te e-mailen aan: joswehrens@glazenkamp.net
Wij hopen u op 1 juni in het fotografencafé Splendor te treffen!

Paul Breuker, Jos Wehrens en Jan Kolner

Bilderbergavond: 30 mei met Simon Ophof in Wageningen

Berichten Stuur commentaar »

Er is toch een Bilderbergavond gepland: 30 mei a.s.. Simon Ophof is de bespreker van de foto’s. Simon is Bondsmentor, hij schreef met Hans Brongers het boek ‘Over foto’s gesproken’ en is lid van Fotocollectief Lumen. Hij fotografeert graag mensen, zowel in de studio als op straat.
De avond vindt plaats in Wageningen in de Bevrijdingskerk aan de Ritzema Bosweg 18. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de bespreking begint om 20.00 uur. De foto’s worden geprojecteerd en als print getoond op een groot presentatiebord.

Je bent van harte welkom!

Bas Meelker bij Fotoclub Creashot op 16 mei a.s.

Berichten Stuur commentaar »

De bekende natuurfotograaf Bas Meelker houdt op 16 mei a.s. een lezing bij Fotoclub Creashot. De lezing wordt gehouden in Service Theater Skopein in Winterwijk, vanaf 20.00 uur. Meer hierover lees je in => de bijlage.

Open dag CC Wageningen: 25 maart a.s.

Berichten Stuur commentaar »

Open dag Camera Club Wageningen bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan:
Zondag 25 maart 2018 in Theater Junushoff

Programma
10.00 Opening door fotograaf en filmmaker Ruben Smit
10.30 Salon 11e Image Contest Wageningen - Presentatie van de beste inzendingen van deze mede door CCW georganiseerde tweejaarlijkse internationale fotowedstrijd; zie ook http://www.hollandcircuit.nl/ )
12.00 (?) sneak preview nieuwe Waddenzee film van Ruben Smit - Deze film is de opvolger van zijn natuurfilmdebuut De Nieuwe Wildernis.
Start Fotowedstrijd: Wageningen, mijn stad - Een fotowedstrijd voor Wageningers
12.30 - 16.30 Middagprogramma met lezingen, workshops en informatieve stands

Full story »

Presentatie RDF: 10 april Ede

Berichten Stuur commentaar »

Op 27 februari sloot de inzending voor de Regionale Digitale Fotowedstrijd. De 12 clubs die elk een serie van acht foto’s aanleverden, hebben elk een eigen thema gekozen. Dat levert een boeiende afwisseling op, want er is volop gebruik gemaakt van creatief vermogen, technische vaardigheden, esthetische vormen en niet te vergeten humor.

Alle fotoclubs van de Afdeling worden uitgenodigd de presentatie en de prijsuitreiking bij te wonen op dinsdag 10 april 2018, aanvang 20.00 uur. In de Kernzaal van de locatie: Het Kernhuis, Parkrand 60, 6714 GN te Ede.

Contact / Help. This collection ©2018 by Jan Kolner. blogging tool / blog hosting / Francois.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evo Factory.